Hvordan skrur jeg på VR-brillene?

Hold inne på/av-knappen på undersiden av VR-brillene.

Oppdatert over en uke siden
  1. Hold inne av/på-knappen i 2 sekunder og slipp.

2. Se inn i VR-brillen. Om du ser en hvit Pico-logo, deretter 3 hvite prikker – så er VR-brillen slått på.
 Dersom brillen ikke starter opp eller kun viser “loading-skjerm” kan det være fordi enheten ikke er oppladet.

3. I midten av bildet ser du en en blå sirkel. Den følger bevegelsene til hodet ditt og viser hvor du trykker. Bruk sirkelen som en musepeker. Klikk ved å trykke på enter-knappen på høyre underside av brillen.

4. Trykk på “Skip” når du blir bedt om å koble til fjernkontroll. Det er enklere å benytte VR-opplevelser uten fjernkontroll. Trykk deg gjennom de neste meldingene.

Dersom menyen i VR-brillen vises skeivt eller opp ned, kan du forsøke å sentrere skjermen på denne måten.