Hvorfor får jeg ikke logget inn på VilMer VR?

Dersom du ikke får logget inn skyldes det vanligvis feiltastet brukernavn/passord eller nettverkssikkerhet.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

• Sørg for at brukernavn og passord er tastet inn riktig. Merk at både brukernavn og passord skiller mellom store og små bokstaver.

• Sørg for at Installasjonsguide for IT-ansvarlig er fulgt riktig. I mange tilfeller får en ikke logget inn på grunn av nettverkssikkerhet. Derfor er det viktig at Installasjonsguiden er fulgt korrekt. Trykk her for å se innstalasjonsguide

• Ta kontakt dersom du fortsatt ikke får logget inn