En introduksjon til VilMer VR

Tilrettelagt for eldreomsorgen. Samtaleguide, gruppevisning og engasjerende VR-opplevelser!

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

VilMer VR er en løsning som gir muligheter til å oppleve flotte opplevelser og reise til destinasjoner man ellers ikke har mulighet til.

Gjennom VilMer VR har man mulighet til å velge mellom et stort utvalg av filmer. Kjente og kjære steder både fra inn - og utlandet, flotte naturopplevelser fra hele verden og nære møter med dyr. Med filmene trigges nysgjerrighet og eventyrlyst, og gode minner vekkes med en tur på gården for å hilse på dyrene eller til stranda for å høre bølgeskvulp. VR gir en unik opplevelse av å være i en annen verden, uavhengig av fysisk form.

Bruk VR til å:

• Vekke minner og samtaler

• Skape livsglede

• Dra på en opplevelse

For å bruke VR trenger man kun tre ting: VR-briller, et kompitabelt nettbrett og en VilMer VR app-en.

VilMer VR kan brukes som fellesaktivitet hvor flere ser på samme film, eller individuelt ved å velge filmer som passer den enkelte. VR egner seg også godt i reminisensarbeid. Så enkelt er det å gi flotte og minneverdige opplevelser for beboere.

VR-løsningen tilrettelegger for gruppevisning, samtaler og gode øyeblikk i hverdagen.