Problemer med innlogging

Se de mest vanlige årsakene til problemer med innlogging.

Oppdatert over en uke siden

Logg inn på VilMers løsninger

Trykk på Logg inn for å bruke Opplevelser, MinMemoria, Televindu, VR eller Triggo.

Innlogging med e-postadresse

Glemt passord? Les mer her.

Glemt/feil e-postadresse, eller ikke tilgang til registrert med e-postadresse? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Innlogging med mobilnummer

Ikke fått SMS-kode?

Trykk på Send på nytt for å sende ny kode. Hvis du fortsatt ikke får den, kan du trykke på Avbryt, og så skrive mobilnummeret ditt på nytt. Sjekk at du skriver riktig nummer.

Mobilnummer ikke registrert på brukerkonto?

Hvis du har en brukerkonto som kun er registrert med e-postadresse, vil du komme til kontoregistrering når du forsøker å logge inn med mobilnummer. Ta kontakt med oss hvis du ønsker å legge mobilnummeret ditt til en eksiterende brukerkonto.

Innlogging med brukernavn

Glemt passord? Les mer her.

Glemt/feil brukernavn? Hvis du kommer til registreringssiden ved innlogging, så har du skrevet feil brukernavn. Trykk da på Avbryt, og skriv brukernavnet på nytt på innloggingssiden.

Annet

Televindu og MinMemoria

Televindu og MinMemoria fikk ny versjon av mobil-appene ved årsskiftet 2021/2022. Hvis du har problemer med innlogging i disse, anbefaler vi å først sjekke at du har innstallert ny versjon av appen. Les mer her:

Triggo og VilMer VR

Triggo og VilMer VR har ulike innloggingssystemer. Se mer her:

Ikke tilgang?

For å bruke VilMers løsninger må du ha tilgang. Ta kontakt med oss hvis du har mistet tilgang, eller lurer på om du kan få tilgang.