Sjekk gjerne de mest vanlige årsakene før du tar kontakt med oss:

Innlogging med mobilnummer.

1. Dobbeltsjekk at telefonnummer eller e-postadressen du har skrevet er riktig.

2. Dobbeltsjekk at du har skrevet inn riktig kode som du har fått tilsendt på SMS.

Innlogging med e-postadresse:

1. Har du glemt passordet? Du kan lage et nytt ved å trykke på "lag nytt passord".

2. Sjekk søppelpost på din e-post dersom du ikke finner tilbakestillingskoden.

Ta kontakt med oss hvis du fortsatt opplever problemer med innlogging enten

Slik logger du inn