Nye VilMer VR
Ofte stilte spørsmål
Hvordan kobler jeg VR-brillene til internett?

Dersom du ikke er tilkoblet internett vil du se en rød tekst i VR-brillen hvor det står “Ingen internettforbindelse”.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

1. Dobbelttrykk på Pico-knappen nederst på høyre side av VR-brillen

A picture containing indoor

Description automatically generated

2. Se inn i VR-brillen og trykk på Wi-Fi ikonet

Graphical user interface, text, application, chat or text message

Description automatically generated

3. Trykk på nettverket du ønsker å koble deg til.

Benytt "Velg/enter" knappen (knappen i midten på høyre side av VR-brillen) for å trykke.

A screenshot of a computer

Description automatically generated with low confidence

4. Tast inn passordet til internettet og trykk deretter på “connect network”

A picture containing text, indoor, black, electronics

Description automatically generated

5. Trykk på Pico-knappen én gang for å gå tilbake til VilMer VR

VR-brillen vil automatisk tilkoble seg til internett neste gang du starter den.

A picture containing indoor, projector

Description automatically generated