Informasjon og veiledning for IT-avdelingen

Informasjon og oppgaver IT må gjennomføre før bruk av VilMer VR

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Om VilMer VR

VilMer VR er en plattform som gir muligheter til å oppleve flotte opplevelser og reise til destinasjoner man ellers ikke har mulighet til. Løsningen gir mulighet til å styre flere VR-briller og flere kan delta samtidig.

Oppsett som må gjennomføres før bruk

1. Gi VR-brillene tilgang til internett.

2. Last ned "VilMer VR" på alle nettbrett som skal benyttes.

• Last ned appen fra Google Play eller App Store.

3. Bekreft at VR-brillene får logget seg inn på VilMer VR og fungerer som det skal.

Kriterier som må oppfylles for å bruke VilMer VR

Betjening av VR-briller

Gå til innstillinger i en kiosket VR-brille

VR-brillene blir som standard sendt ut kiosket (dvs. låst til å vise kun én applikasjon, de er kiosket hvis du ser et bilde av en skog i brillene). Dobbelttrykk på sentrer-knappen (rund knapp nederst på høyre side av VR-brille) for å åpne innstillinger.

Om VR-systemet

• VR-brillene styres gjennom VilMer VR-appen på deres nettbrett.

• Synkronisering mellom nettbrett og VR-briller skjer gjennom VilMer VR sin skyløsning.

• Kun filmer som er nedlastet på både VR-brillene og nettbrettet kan spilles av.

• Nettbrettet oppretter en seerøkt navngitt med brukernavnet det er logget inn med. En kan koble til flere VR-briller til en seerøkt.

Tilganger VilMer VR appen krever:

Følgende web-adresser:
app-eu.exitgamescloud.com
app-us.exitgamescloud.com
https://takeawalk.s3.eu-west-2.amazonaws.com/

Teknisk kontaktperson:

Vegar Samestad Hansen