Enten du mottar koden på SMS eller e-post, er fremgangsmåten for å se, godta eller avslå invitasjonen lik.

1. Åpne MinMemoria i nettleseren.

2. Gå til Invitasjoner.

3. Legg inn koden du har mottatt.

4. Se over hvilken profil invitasjonen gjelder. Logg inn, eller registrer en brukerkonto, for å svare på den.

Hvis du ikke ønsker å opprette en brukerkonto for å avvise invitasjonen, så kan du ignorere den.

Når du har godtatt en invitasjon, så vil du kunne logge inn på MinMemoria når som helst for å gå inn på profilen.

Er du ansatt og lurer på hvordan du logger inn i MinMemoria første gang?