MinMemoria
Album og bilder
Last ned bilder fra Memoriaprofil

Du kan lagre bilder fra Memoriaprofilen ved å bruke MinMemoria i nettleseren.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Gjør følgende:

1. Logg inn på MinMemoria i nettleseren, og åpne Memoriaprofilen.

2. Åpne bildet du ønsker å lagre.

3. Lagre bildet.

1. På mobil/nettbrett: trykk og hold på bildet. Trykk så på "last ned", "lagre", "legg til i Bilder" eller lignende (knappen kan ha litt ulike navn på ulike modeller).

2. På PC: høyreklikk på bildet. Trykk så på "lagre bilde", "last ned bildet" eller lignende (knappen kan ha litt ulike navn i ulike nettlesere).

4. Bildet blir nå lagret lokalt på PC-en, nettbrettet eller mobilen din.

Du kan lagre bilder fra album, innlegg eller profilbilder på samme måte.