Aktiver brukeren din som ansatt

Som ansatt må du aktivere brukeren din første gang du logger inn i MinMemoria

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Følg stegene under for å aktivere brukeren din, første gang du logger inn i MinMemoria.

1. Åpne minmemoria.vilmer.no og trykk på logg inn.

2. Skriv inn epostadressen du bruker på jobb.

3. Trykk Fortsett, og så på Lag nytt passord. Hvis du blir bedt om å registrere en ny brukerkonto , må du sjekke at du har skrevet riktig epostadresse

4. Du får en engangskode på e-post. Skriv denne inn i feltet og trykk fortsett.

5. Lag et nytt passord og trykk på lagre.

6. Ferdig! Du kan nå logge inn med e-postadressen din og passordet du lagde.