Send forespørsel om et frivillig bidrag

Slik sier du fra til en omsorgsinstitusjon at du ønsker å bidra.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden
  1. Trykk deretter på en av dine eksisterende dialoger.

2. Finn pluss knappen - og trykk på den.

Skriv gjerne om hva du kan bidra meg i forespørselen, og foreslå noen datoer/klokkeslett som vist i bilde under:

3. Trykk på "opprett" for å sende forespørselen.

4. Avdelingen du har sendt forespørsel til, vil bli varslet på SMS og epost.

Har du ikke vært i kontakt med en omsorgstjeneste tidligere?

Ta kontakt med oss for å avtale besøk ved å trykke på linken under slik at vi kan hjelpe deg i gang.