Recruitment Analytics
Algemene Recruitment Analytics vragen
Voldoet Recruitment Analytics aan de AVG-wetgeving?

Ja, onze Recruitment Analytics applicatie voldoet aan de AVG-wetgeving.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, onze Recruitment Analytics applicatie voldoet aan de AVG-wetgeving. We verwerken de data op de volgende manier:

Onze Recruitment Analytics oplossing verstuurd onbewerkte data naar onze data pipeline. Deze “raw” data, samen met andere data points, bevat het IP-adres. Het IP-adres wordt als enige beschouwd als PII data. We anonimiseren dit IP-adres en kennen een “hashed ID” toe aan het IP-adres, deze hash zal het IP-adres vervangen waardoor het niet meer te herleiden is.

Het IP-adres wordt 30 dagen in onze raw events logs bewaard waarna we onze event logs, inclusief het IP-adres, volledig verwijderen. De reden dat we deze data 30 dagen bewaren is dat we daarmee de mogelijkheid hebben om de data te herstellen in het geval er iets mis gaat.

De data wordt opgeslagen in de eu-central-1 zone (Frankfurt).