Alle collectiesAlgemene vragen
Browser support VONQ platform

Welke browser werkt met het VONQ platform?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

VONQ wordt gebouwd en getest om te werken in de volgende browsers. Het kan werken in andere browsers maar deze worden niet officieel ondersteund.

Ondersteunde browsers voor de VONQ app:

• Google Chrome: Laatste versie

• Safari: Laatste versie

• Edge: Laatste versie

• Firefox: Laatste versie

• Internet Explorer: 11

Laatste versie betekend dat we support leveren aan de huidige stabiele versie van de browser.

Als er problemen zijn met het VONQ platform in bovenstaande browsers dan moet dit probleem gemeld worden aan VONQ.

Je kunt je browser hier updaten. Als je een probleem ondervindt bij het gebruiken van VONQ in een van onze ondersteunde browsers, laat het ons weten op support@vonq.com en we helpen je zo snel mogelijk.

Niet ondersteunde Browsers

Het VONQ platform zal zonder problemen ook op Mobiel of in oudere browser versies werken, maar we testen niet actief hierin en zullen ook niet fouten herstellen die specifiek hier optreden.

Ook zal VONQ problemen met pre-release versies van browsers zoals beta of dev releases niet oplossen. Als u problemen ondervindt met het VONQ platform in deze browser versies meldt het dan bij de browser aanbieder.