Toegang verlenen tot Google Tag Manager

Nodig ons uit voor je Google Tag Manager account

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je bent ingelogd bij Google Tag Manager, krijg je een overzicht te zien van al jouw gelinkte accounts. Klik op het tandwiel bij het account waarvoor je toegang wilt verlenen.

Gebruikers beheren:

Klik op ‘Gebruikers beheren’. Je ziet nu een overzicht van de adressen die reeds toegang hebben. Klik op de blauwe + rechtsboven.

Voeg een nieuw account toe:

Voeg het mailaccount analytics@vonq.com toe.

Kies vervolgens voor de ‘container’ die gebruikt zal worden de volgende rechten:

Klik als laatste op de blauwe knop ‘uitnodigen’ om de uitnodiging te verzenden.