Alle samlingerBlitt anbefalt til en stilling
Jeg har fått en SMS eller e-post fra Vouch om en anbefaling – hva gjør jeg nå?
Jeg har fått en SMS eller e-post fra Vouch om en anbefaling – hva gjør jeg nå?

Bekreft interesse i linken og ta deg en kaffe ☕️

Håkon Høgetveit avatar
Skrevet av Håkon Høgetveit
Oppdatert over en uke siden

Så utrolig stas! Dette betyr at noen har anbefalt deg til en mulighet på Vouch.

Resten av prosessen er laget for å gjøre det så enkelt og sømløst som mulig. Alt du trenger å gjøre er følgende:

1. Åpne linken du mottok, vurder muligheten og bekreft interesse.

2. Bekreft dine kontaktdetaljer og legg til LinkedIn-profilen din (hvis relevant).

3. Vent på at selskapet kontakter deg om de anser deg som en god match.

I mellomtiden vil du også få muligheten til å legge til mer informasjon om deg selv og også si noe om hvorfor stillingen vakte din interesse. Det er anbefalt, men ikke nødvendig.