Alle samlingerHenting
Gjør endringer på en bestilling.
Emma avatar
Skrevet av Emma
Oppdatert over en uke siden

Du kan endre en ordre inntil 48 timer før henting eller levering. For å endre ordren logger du bare inn på ditt Wanda Space og klikker på 'Mine ordre'. Fra denne siden kan du se alle dine aktive og historiske ordre. Klikk på pilen til høyre på ordrelinjen for å gjøre endringer. Ønsker du å kansellere ordren finner du denne funksjonen helt nederst på siden.

Ordredetaljsiden, viser alle ordredetaljer og hvert felt f.eks tidspunkt kan endres herfra

Ordredetaljsiden, herfra kan du se og endre en ordre f.eks legge til ting eller endre tidspunkt

Ønsker du å kansellere ordren finner du denne funksjonen helt nederst på siden.

Nederst på ordresiden vises knappen 'gå til konto' og kanseller bestilling

Er det mindre enn 48 timer til henting/levering vil endringer ikke være mulig å utføre fra profilen din. Da må du ta kontakt med kundeservice for videre hjelp.