Gå til hovedinnhold
Alle samlingerLevering
Hvordan endrer jeg leveringsadressen?
Emma avatar
Skrevet av Emma
Oppdatert over en uke siden

Hos Wanda kan du kun ha én adresse. Dersom du ønsker at vi skal levere til ulike adresser må du bestille Flex abonnement eller betale et engangsgebyr for bytte av adresse.

Endre adresse uten Flex abonnement:

For å endre adresse uten Flex abonnement velger du "hjemlevering til ny adresse" når du legger inn en bestilling på hjemlevering.

Behov for mange adresser?

Planlegger du å endre adresse i forbindelse med flytting eller har du behov for å endre adressen din ofte anbefaler vi at du legger til Flex abonnement da dette fort vil lønne seg. Denne tjenesten koster 99 kr/mnd og du kan da endre adressen din når du vil under innstillinger.

Når du ikke har behov for adresseendringer lenger kan du avbestilling Flex abonnementet i innstillinger > Mitt abonnement eller ved å sende en mail til hello@wanda.space.