Alle samlingerKom igang
Hvordan bestiller jeg lagring?
Emma avatar
Skrevet av Emma
Oppdatert over en uke siden

Velg først om du vil leie en bod eller betale lagring per ting.

Har du mye som skal lagres vil det ofte lønne seg å velge bodleie, mens har du færre ting vil betal per ting lager ofte være mer lønnsomt da du kun betaler for den plassen du bruker.

Slik går du frem:

Betal per ting du lagrer:

1. Velg hvilke ting du vil lagre og antallet. Om du ikke finner en passende kategori for det du ønsker å få lagret kan du benytte kategorien som heter “Annet”.

2. Når du har lagt til det du ønsker å få lagret, bestiller du henting. Her velger du en dato som passer og om du ønsker tilleggstjenester som innpakking, beskyttelse og bærehjelp samt fyller inn relevant informasjon for hentingen som adresse og kontaktperson.

3. Før du legger inn betalingsinformasjon og bekrefter bestillingen din, vil du bli bedt om å logge inn eller opprette en konto hos oss. Dette fordi at du med en konto hos oss får oversikt over dine bestillinger og ting du har lagret hos oss. Du kan kan senere logge inn og gjøre flere bestillinger direkte fra din konto, da vil adresse og betalingskort etc ligge inne.

4. Før vi kommer til deg for å hente tingene, må du ta bilde av hver ting samt merke eskene dine slik at du får god oversikt i din wanda konto.

Ditt lager-abonnement vil ikke starte før tingene dine er hentet og sendt på lager.

*Både lagring, transport og pakking (om relevant) er priset per ting.

Leie av bod:

1. Velg hvor stor plass du har behov for.
    Vi tilbyr lagerplass på henholdsvis 1 m2, 3m2, og 5m2. Ønsker du mer enn 5 kvadratmeter lagringsplass, kan du bestille flere opphentinger eller ta kontakt med kundeservice for å få hjelp til dette.

For å beregne hvor mye plass du trenger så kan du regne ca 15 flytteesker per kvadratmeter som rettesnor. Lagerbodene er 2 meter høy. Er du usikker beregn gjerne litt god plass, møbler tar ofte litt mer plass fordi de kan være vanskelig å stable.

2. Vi kommer og henter tingene hos deg og kjører tingene dine til vårt lager. Alle tingene vi henter blir registreres og tatt bilde av slik du senere har oversikt over alt du har på lager hos oss på din konto. Når du trenger ting hjem, logger du bare inn på din konto og bestiller hjem alt eller noen enkeltting etter behov.

3. Henting og bæring belastes separat i etterkant av opphenting. Henting og bæring koster 800,- inkl MVA per påbegynte halvtime brukt på hentestedet. Tid brukt inkluderer også tid til innpakning av møbler og lignende samt transportsikring. Før vi kommer må du huske å pakke ting som skal i esker og demontere ting som bør demonteres slik at vi ikke bruker tid på dette.

Når du benytter lagerbod hos oss er tingene dine er beskyttet for opp til 50 000,- om noe skulle skje

Se priser og kom i gang med din bestilling av lagring her.