Alle samlingerSalg med Wanda
Hvordan får jeg betalt for et salg?
Emma avatar
Skrevet av Emma
Oppdatert over en uke siden

Pengene for salget blir overført til kontonummeret du oppgav når du opprettet annonsen.

Du blir informert når du har et salg, pengene blir da overført til kontoen din innen 7 dager så fremt kjøper ikke klager på tilstanden på varen.

Klageretten gjelder i 7 dager fra varen er kjøpt. Kjøper kan da rapporterer at varen ikke stemmer overens med beskrivelsen i annonsen. Ved skader eller lignende, har kjøperen rett til å kansellere kjøpet og sende varen tilbake. Kjøper betaler for retur som følge av bruk av klagerett og salget blir kansellert.

Du kan endre kontonummer på din Wanda konto under innstillinger > kort og bankkonto