Alla samlingarKom igång
Hur fungerar Wanda?
Emma avatar
Skrivet av Emma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Wanda erbjuder praktiska cirkulära tjänster:

• Förvara dina saker på våra lager

• Få något reparerat, servat eller återvunnet

• Sälj eller köp något begagnat

1. Börja med att kontrollera ditt postnummer för att se om vi hämtar i ditt område. Logga in eller skapa en profil för att komma igång.

2. Du väljer sedan vilken tjänst du vill använda. Du kan lagra, sälja eller serva dina saker

3. Beställ hämtning & leverans. En eller flera av våra trevliga chaufförer kommer för att hämta/leverera dina saker.

Så här fungerar en pickup med Wanda

När du väl har valt en tjänst väljer du en dag och tid som passar dig. Du kan också beställa tilläggstjänster som bärhjälp eller packning. Vid den valda tidpunkten kommer våra chaufförer med elbilen för att hjälpa dig. Du kan ändra din beställning upp till 48 timmar före hämtning.

Få full kontroll med namn och bilder

Efter beställning hittar du en översikt över dina saker på ditt konto. Vi rekommenderar att du lägger till bilder, namn och beskrivningar av dem. Då är det lättare att hitta lådan med julpyntet eller se vems skidor som är inne på service. En bild på innehållet i lådorna är också ett tips, då blir det lättare att beställa hem precis det du behöver.

Wanda hämtar och förvarar dina saker säkert

När vi hämtar dina saker märker vi dem med kund- och ordernummer. På ditt konto kommer du att se statusen ändrad från "bokad" till "i lager". Varorna skickas sedan till vårt system där de sorteras efter tjänst. Till exempel: förvaring, kö för fotografering eller transport till servicepartners för reparation och underhåll.

Boka hemleverans

Du kan enkelt beställa hemleverans från ditt konto. Välj enskilda föremål, eller beställ hem allt på en gång. Har du beställt en service/reparation får du ett meddelande via mail och SMS när det är klart för leverans. Välj dag, tid och om du vill ha hjälp med att bära. Våra fantastiska chaufförer levererar sedan varorna tillbaka till dig!

Alla dina varor förvaras tryggt i våra lager och är försäkrade under hela lagringsperioden.