Alla samlingarHämtning
Redigera din order
Emma avatar
Skrivet av Emma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra en order upp till 48 timmar innan hämtning eller leverans. För att ändra ordern loggar du bara in på ditt Wanda Space och klickar på 'Mina ordrar'. Från den här sidan kan du se alla dina aktiva och historiska ordrar. Klicka på pilen till höger på orderlinjen för att göra ändringar. Om du vill avbryta ordern hittar du den här funktionen längst ner på sidan.

Ordredetaljsiden, viser alle ordredetaljer og hvert felt f.eks tidspunkt kan endres herfra

Ordredetaljsiden, herfra kan du se og endre en ordre f.eks legge til ting eller endre tidspunkt

Behöver du avbryta en order, hittar du det längst ned på sidan.

Nederst på ordresiden vises knappen 'gå til konto' og kanseller bestilling

Är det mindre än 48 timmar till hämtning/leverans går det inte att redigera eller avbryta en order från din profil. Vänligen ta kontakt med vår kundservice för vidare hjälp.