Alla samlingarLeverans
Hur uppdaterar jag min adress?
Emma avatar
Skrivet av Emma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Hos Wanda kan du bara ha en adress. Om du vill att vi ska leverera till olika adresser måste du antingen beställa Flex-abonnemang eller betala en engångsavgift för adressändring.

Ändra adress utan flex-abbonnemang:

För att ändra adress utan Flex-abonnemang väljer du "leverans till ny adress" när du lägger en beställning för hemleverans.

Flex-abonnemang:

Om du planerar att ändra adress i samband med en flytt eller om du behöver ändra din adress ofta, rekommenderar vi att du lägger till Flex-abonnemang eftersom det snabbt kommer att löna sig. Denna tjänst kostar 99 kr/månad och du kan då ändra din adress obegränsat i dina inställningar.

När du inte längre behöver ändra adressen kan du avbryta Flex-abonnemanget i inställningar > Mitt abonnemang, eller genom att skicka ett e-postmeddelande till hello@wanda.space.