Alla samlingarSälj med Wanda
Hur får jag betalt för en såld vara?
Emma avatar
Skrivet av Emma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Pengarna från försäljningen blir överförda till kontonumret som du registrerade när du skapade annonsen.

Du blir informerad när du har sålt en vara och kan förvänta att ha pengarna inne på ditt konto inom 7 dagar från att varan blev såld.

Köparen har rätt till klagorätt i upp till 7 dagar från att de har köpt varan. Har köparen t.ex. rapporterat att varan inte stämmer överens med vad som blev beskrivet i annonsen, kan köpet hävas.

Du kan ändra ditt kontonummer från din Wanda-profil under inställningar > kort och bankkonto. Vänligen ta kontakt ifall du ändrar ditt kontonummer under tiden som du har en aktiv annons.