Alla samlingarPriser & Betalning
Faktura och betalning - vart hittar jag mina fakturor?
Emma avatar
Skrivet av Emma
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Fakturor hittar du inne i din Wanda-profil under inställningar > kvitton. Inställningarna hittar du via ikonen med dina initialer.

Tryck på den lila symbolen till höger för att se detaljer för varje faktura.

Vi har fakturor som belastas månadsvis eller fakturor som belastas en gång per handel. Du kan se fakturans innehåll i detaljerna ovanför.

Engångsbetalningar

Gäller betalningar som du belastas för en gång, t.ex: Hämtning, leverans, bärhjälp, kostnad för tidsintervall och annat som kan gälla frakt.

Månadsbetalningar

Gäller fakturor som skickas separat månadsvis som t.ex. kostnad för lagring.

Första gången du köper en tjänst av oss, kommer du bli belastad för både hämtningen och förvaringen för den första månaden. Fakturorna skickas separat. Om du inte bokar en ny order gällande frakt, kommer du därefter endast bli fakturerad för lagringen och faktureras för det månadsvis. Första fakturan skickas ut efter att din order är genomförd av våra chaufförer och du kommer därefter bli fakturerad för lagring samma datum varje månad.