Inbjudningskoder och rabattkoder
Jag har fått en rabattkod men kan inte använda den

Har du fått en inbjudnings- eller rabattkod men hittar inte var du ska lägga in den?

Patrik avatar
Skrivet av Patrik
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du anger rabattkoden i varukorgen (i rutan med kostnadssammanställning finns ett fält för att fylla i koden). Om du inte ser fältet för att fylla i koden beror det på att du inte är ny kund hos Washaway. Du kan enbart använda rabattkod en gång. Det spelar ingen roll vilken rabattkod och på vilken summa den är, ditt konto kan enbart använda rabattkod en gång.