Massemodificering

Har du brug for at ændre en stor mængde data i webCRM?

Opdateret over en uge siden

Står du og skal foretage en massemodificering / bulk ændring af data på jeres kunder, eller andre entiteter? Så er det massemodificering du skal gøre brug af.

Massemodificering giver dig mulighed for at foretage en ændring af værdien i et bestemt felt, på flere entiteter ad gangen. Det kan fx. være en række kunder som skal have en bestemt Status, eller skal have en ny Ansvarlig.

Alle massemodificeringer bliver foretaget fra en Oversigt. Derfor skal vi sætte Oversigten op til, at du kan foretage modificeringen.

1. Gå til den Oversigt, som indeholder det data du ønsker at modificere.

2. Når du er i Oversigtens opsætningen, skal du gå til "Generel" som vist herunder.

3. Her skal du aktivere "Tillad avancerede handlinger". Denne toggle funktion aktiverer muligheden for at massemodificere din data i Oversigten. Er denne ikke slået til, vil du ikke kunne udføre modificeringen.

4. Tryk herefter på den blå Gem knap, og dernæst på den hvide Rapport knap, for at få vist resultaterne.

5. Når du får vist rapporten skal du trykke på Aktioner i højre side af billedet. Her vil du nu se en mulighed som hedder "Modificer". Tryk på Modificer.

6. Et lille pop-up vindue vil blive vist, hvor du skal vælge det felt, du ønsker at ændre / modificere. I nedenstående eksempel skal jeg ændre den Ansvarlige for mine entiteter i rapporten, og vælger derfor feltet "Ansvarlig".

Et nyt felt bliver nu vist, hvor du skal vælge hvad den nye værdi skal være. I mit tilfælde skal den nye Ansvarlige være Anders.

7. Tryk sidst på Modificer, for at gemme dine ændringer.

OBS: Denne handling kan ikke laves om!

Du kan også se videoen herunder, som viser hvordan du foretager en massemodificering.