Alle samlingerNyhedsbreve
Udsend nyhedsbreve

Ønsker I at sende nyhedsbrev til en liste af modtager?

Opdateret over en uge siden

Case - Send nyhedsbrev til en liste af personer

I dette tilfælde ønsker vi at udsende et nyhedsbrev til alle vores kontakter, der har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os.

Opsætning

Gå til opsætningoversigter opret → vælg datatypen person for at oprette en oversigt til udsendelse af nyhedsbrev.

💡Tip! Skab en bedre forståelse for indhold og formål med dine oversigter ved at give dem beskrivende navne. Dette gør det også lettere at genbruge dem, hvis du senere ønsker at bruge listen til at udsende et nyhedsbrev igen.

Kriterie for listen

I dette tilfælde vælger vi at consent skal indeholde nyhedsbrev, da vi ønsker at sende til alle de kontaktperson som har givet samtykke. Ligeledes vælger vi at filtrere dem som ikke har markering i blokér masse e-mails.

Gem oversigten og tryk på for at se listen med modtager.

Hvis du ønsker at læse mere om opsætningen af oversigter kan du gøre det her.

Send nyhedsbrevet

Gå til aktionersend nyhedsbrev for at påbegynde en udsendelse.

OBS! Hvis en mailserver ikke er koblet til webCRM vil denne funktion ikke være synlig. Læs om hvordan du kobler en mailserver til her.

I opsætningen af udsendelse er der flere funktionaliteter som der skal tages stilling til.

1. Ekskluder e-mails kan aktiveres, hvilket åbner en ekstra fane, hvor du kan markere dem fra listen, der ikke skal modtage nyhedsbrevet.

2. Aktiver send planlagt for at vælge et bestemt tidspunkt til afsendelse af nyhedsbrevet. Hvis dette ikke er valgt, sendes nyhedsbrevet øjeblikkeligt ved slutningen af opsætningen.

3. I afsender indstillingerne har du mulighed for at vælge den e-mailadresse og det afsendernavn, der vises hos modtageren af nyhedsbrevet. E-mailadressen skal være tilknyttet webCRM for at undgå fejl under udsendelsen.

4. Under e-mailopsætning vælger du den e-mailskabelon, der skal anvendes til udsendelsen.

5. Tryk på for at sende e-mail.

💡Tip! Hvis der er valgt et planlagt udsendelses tidspunkt vil du kunne finde den under opsætninge-mails planlagte e-mails

Læs mere her

Få en introduktion til webCRMs formularer, oversigter og E-mail editor her: