E-mail service
Opsætning
Opsætning af Google og Gmail

Knyt din Gmail (email og kalender) til dit webCRM

Opdateret over en uge siden

Du forbinder din Google konto med webCRM ved at klikke på dine initialer oppe til højre og vælge Opsætning af eksterne logindetaljer:

Nu får du mulighed for at vælge mellem Google og Exchange. Vælg Google og Log ind med Google:

Her skal du aktivt give webCRM tilladelse til at synkronisere og redigere din kalender samt sende e-mails.

De røde felter herunder, tillader kalendersynkronisering og redigering. Den grønne boks nederst tillader at webCRM må sende e-mails ud fra din Gmail. Alle felterne er obligatoriske, hvis du ønsker at sende mails ud fra webCRM samt have kalendersynkronisering.

Når du er logget ind, skal du vælge hvor meget du vil slå til:

Email: Hvis du vil sende emails ud fra webCRM, skal du aktivere Email.

Kalender: Hvis du også vil synkronisere din webCRM kalender og din Google kalender, slår du den her til.

Husk at gemme - så er din forbindelse sat op!