Integration til Mailjet

Knyt din Mailjet til webCRM og track dine udsendelser

Opdateret over en uge siden

Ønsker du at kunne tracke dine udsendelser på f.eks. antal kliks, åbningsrate m.m.? Så kan du gøre det via en integration til f.eks. Mailjet.

Se mere om hvordan du opsætter Mailjet-integrationen i webCRM i nedenstående video.

Når du skal validere mailadresser i Mailjet, gøres det under "Manage sender addresses".

Her kan du vælge at validere dit domæne eller de enkelte mailadresser:

Herefter vil der blive sendt en valideringsmail til de tilføjede mailadresser, som de skal acceptere, og disse mailadresser kan nu sende ud fra webCRM via Mailjet.