Alle samlingerSkabelonerEmail-skabeloner
Sådan bygger du en e-mail-skabelon

Skal du bruge hjælp eller inspiration til hvordan du bygger en email-skabelon?

Opdateret over en uge siden

I nedenstående videoguide får du en kort gennemgang af de fleste funktioner i vores nye skabelon-editor som du kan lave email-skabeloner i webCRM (vi anbefaler ikke at den bruges til PDF-skabeloner).

Du kan også se vores seneste webinar omkring editoren her (for bedre kvalitet kan du trykke på "Se på Youtube" i videoens venstre hjørne):