Alle samlingerPipeline og OrdrerPipeline/Tilbud
Kanban view, dashboard og budgetter
Opdateret over en uge siden

Kanban oversigt

Under Pipeline modulet kan du skifte udseende til kanban ved at klikke på knappen med kolonne ikonet i højre side af billedet.

Herefter vil du se pipeline niveauerne i kolonner i stedet for på en liste som før. Du kan flytte dine tilbud fra et pipeline niveau til et andet ved at trække og slippe det og derved hurtigt få et overblik over de tilbud, der har brug for mest opmærksomhed.

I toppen af hver kolonne kan du se hvor mange tilbud, der ligger i det pågældende pipeline niveau, samt hvor mange af disse som bliver vist. I nedenstående tilfælde bliver 10 ud af 11 tilbud vist. Du kan også øverst i kolonnen se den totale værdi af de tilbud, som ligger i pipeline niveauet.

I bunden af hver kolonne kan du hente flere tilbud, hvis ikke alle er vist i forvejen.

Dashboards

Når du skifter til kanban oversigten, vil du få et mindre dashboard med fire bokse øverst på siden. Disse bokse bidrager til at give et overblik over de tilbud og ordrer, som ligger i de forskellige pipeline niveauer.

Budget

Den første boks viser hvor langt du (den bruger som er logget ind), er nået ift. det budget der sat op i indeværende måned.

Det store tal i midten af boksen viser værdien af de ordrer, du har vundet i indeværende måned, enten som ansvarlig eller 2. ansvarlig.

Det lille tal i bunden af boksen viser det budget, som er sat op for dig, og den blå bar her imellem viser hvor tæt du er på at nå det mål / budget.

Budgettet kan kun ændres og oprettes af en administrator (adgangsniveau 99), og du kan ændre disse indstillinger ved at trykke på blyantikonet på budget boksen.

Her bliver den salgsansvarlige valgt, samt valuta og budgettet for hver måned i indeværende år.

Gennemsnitlig ordreværdi

Den anden boks øverst på siden viser den totale gennemsnitlige ordreværdi for den bruger som er valgt. Dette tal følger din filtrering, så hvis du har valgt at få fremvist flere end blot dine egne tilbud, viser den tallene for de ordrer, de valgte brugere har vundet, samt det gennemsnitlige salg per person.

Du kan også se den gennemsnitlige ordreværdi for de sidste syv måneder ved at bevæge musen over hver kolonne som vist herunder:

Gennemsnitlig win-rate

Denne værdi er udregnet ved antallet af vundne tilbud i indeværende måned, delt med antallet af tilbud samme måned. Som med ordreværdien afhænger dette tal også af din filtrering med valgte brugere.

I hjørnet nederst til venstre kan du se udviklingen fra sidste måned.

Udvikling

Den sidste boks giver dig et visuelt overblik over udviklingen af salg/omsætning i indeværende måned, sammenlignet med sidste måned. I denne boks er det ikke muligt at se tal.