Alle samlingerIP Telefoni
Opsætning af IP Telefoni - MobiKOM

Opsætning i webCRM til at ringe direkte ud fra IP Telefoni - MobiKOM

Opdateret over en uge siden

Hvis det ønskes at kunne trykke på telefon nummeret i webCRM, og på den måde direkte ringe ud fra MobiKOM, så skal det sættes op for hver enkelte bruger.

Under "Konfigurationer" > "Brugere" er det muligt at redigere den pågældende bruger, som skal have mulighed for at ringe direkte fra MobiKOM.

Her finder du feltet "IP Telefoni", hvor du vælger "MobiKOM".

Herefter trykkes der på "Gem", og der vil nu være fire nye felter, hvor login information fra MobiKOM skal skrives ind.

NB. Efter indtastning af de rette oplysninger er det nødvendigt at logge af og dernæst logge på for at oplysningerne registreres.