Alle samlingerIP Telefoni
Opsætning af IP Telefoni - Flexfone/Myphone

Opsætning i webCRM at til ringe direkte ud fra IP Telefoni - Flexfone/Myphone

Opdateret over en uge siden

Udgående opkald

Hvis det ønskes at kunne trykke på telefon nummeret i webCRM, og på den måde direkte ringe ud fra Flexfone, så skal det sættes op for hver enkelte bruger.

Under "Konfigurationer" > "Brugere" er det muligt at redigere den pågældende bruger, som skal have mulighed for at ringe direkte fra Flexfone.

Her finder du feltet "IP Telefoni", hvor du vælger "IP telephone type Flexfone/MyPhone".

Herefter trykkes der på "Gem", og der vil nu være fire nye felter, hvor login information fra Flexfone skal skrives ind.

NB. Efter indtastning er det nødvendigt at logge af, og dernæst logge på for at oplysninger registreres.

Indgående opkald

For at få Flexfone til automatisk at slå et indgående opkald op i webCRM skal det sættes op på Flexfone.

Her skal du bruge system ID'et, som du ka nfinde ved at trykke på dine initialer øverst i højre hjørne.

Dernæst skal I logge ind i jeres Flexfone system.

Under menupunktet "Medarbejder integration" vælges "Indstillinger for medarbejder integration". I feltet "Webservice" ved indgående opkald skal I indtaste følgende: https://phoneapi.webcrm.com/v1.0/flexfone/incoming/XXXX

hvor XXXX skal erstattes af jeres webCRM-system ID.