Alle samlingerIP Telefoni
Opsætning af IP Telefoni - Totalview

Opsætning i webCRM at til ringe direkte ud fra IP Telefoni - Totalview

Opdateret over en uge siden

Udgående opkald

Totalview gør det muligt for dig at ringe fra webCRM gennem enkelte shortcuts.

Dette fungerer således:

• Agenten arbejder i webCRM, og skal ringe til en kunde.

• Agenten bruger shortcuts, og aktivere et kald.

• Vores klient åbner nu, og ringer ud til kunden.

I praksis skal du markere nummeret i webCRM og bruge følgende shortcuts:

1. Først skal du trykke Ctrl+C

2. Derefter Alt+½

3. Nu vil Totalview ringe til det markerede nummer for dig.

Indgående opkald

I Totalview klienten skal du gå til ”Settings>>Connect” Her opretter du en ny ”action” ved at trykke på knappen ”New”

Totalview Connect Setup åbnes.

Om webCRM skal åbnes når kunder ringer, skal ”New call” vælges i sektionen Start When.

Om webCRM skal åbnes efter kaldet er besvaret, skal ”Call is Established” vælges i sektionen Start When.

I Direction vælges ”When someone calls me” og I Numbers vælges “External Numbers”.

I næste sektion ”Start Application Configuration” skal du indsætte følgende url i arguments-feltet:

Til sidst trykker du ”OK” og webCRM vil nu åbnes når en kunde ringer ind til jer, forudsat at nummeret er gemt i databasen.