Spær bruger

Hvis en bruger ikke længere skal have adgang til systemet

Opdateret over en uge siden

For at nægte en Bruger adgang til at logge ind og få adgang til webCRM skal Brugerens Adgangsniveau ændres til 1: INGEN ADGANG.

Valget af 1: INGEN ADGANG vil ikke ændre historikken i databasen, de steder den specifikke Bruger har været placeret som ansvarlig.

Det betyder, at den specifikke Bruger ikke længere kan tilgå systemet, men Brugerens historik vil stadig kunne tilgås i systemet, og det vil være muligt at se, hvad han/hun har været ansvarlig for. På denne måde er det muligt at tildele den tidligere Brugers ansvar til en anden Bruger, men beholde registreringer.

For at spærre en bruger skal du klikke på Tandhjulet Konfigurationer → Brugere. Herefter skal du klikke på blyanten ud for den bruger, som du vil spærre.

Bemærk: Når en Bruger tildeles 1: INGEN ADGANG optræder de ikke længere på en Bruger Drop down-liste

Bemærk: En Bruger på Adgangsniveau 1: INGEN ADGANG optager ikke en Licens i systemet.