Alle samlingerAktiviteter
Masseredigering af aktiviteter

Spar tid og redigér en masse aktiviteter på en gang

Opdateret over en uge siden

Det er muligt at redigere flere aktiviteter i webCRM på en gang fra listen over aktiviteter. Hvis du for eksempel vil ændre den ansvarlige på en række aktiviteter kan dette gøres let direkte fra listen. Her er, hvordan du gør dette:

1. Når du er på listen over aktiviteter skal du klikke på Vælg

2. Herefter skal du sætte flueben ud for de aktiviteter, som du vil redigere, og klikke på Rediger-knappen

3. I det nye popup-vindue har du mulighed for at ændre Ansvarlig, Aktion, Status, Dato eller tilføje noget til loggen.

Hvis du vil masseredigere andre felter, kan dette gøres via en oversigt i webCRM. Her kan du se, hvordan man gør dette: