Plusfelter

Sådan sætter du plusfelter op for hvert modul

Opdateret over en uge siden

Hvis du har Enterprise- eller SMB-pakken af webCRM, så har du mulighed for at sætte op til 20 ekstra felter op (kendt som +felter) for hvert modul.

Her kan du læse om, hvordan du ændrer din licens

For at oprette eller administrere +felter skal du klikke på Tandhjulet → Konfiguration

På næste side skal du vælge Brugerbestemte felter → Det modul som du vil administrere → Plusikonet

Du opretter og administrerer +felter på stort set samme måde som Brugerbestemte felter. Dog med disse forskelle:

+Felter Position
Rækkefølgen af dine +felter bliver bestemt af tallet under position. I dette tilfælde vil TEST 1 blive vist først og herefter DATO TEST.

Hvis du vælger en position med en stjerne, som for eksempel *1, *2, *3 vil felterne blive vist på den almindelig dataside for det pågældende modul sammen med de almindelige Brugerbestemte felter. Disse positioner bør udvælges så de går i samspil med positionerne for Brugerbestemte felter.

Når du har opsat dine +felter vil du kunne finde dem på hovedoversigten af et modul. Her vil der ligge en knap, som du skal klikke på for at få vist dine +felter.