Alle samlingerPowerBI
PowerBI - Introduktion

På Dashboard fanen kan du få en generelt overblik over salg og aktiviteter i webCRM

Opdateret over en uge siden

Generel introduktion

Som 99 bruger/administrator kan du på fanen Dashboards få et overblik over salg, pipeline/tilbud og brugernes aktiviteter i webCRM.

Du kan også vores webinar på Youtube omkring PowerBI her.

I bunden finder du 3 faner med hver deres dashboard: Sales, Pipeline og User Dashboard.

Filtrering

Forskel på filtre ("dette visuelle element" vs. "på denne side")

Du kan se 2 bokse med filtrering, som hedder hhv. "Filtre på dette visuelle element" og "Filtre på denne side", op forskellen er, at den øverste er filtrering på det specifikke element, du har klikket på, og den nederste er f.eks. et datointerval for hele siden.

Datofiltrering

Filtreringen er som standard sat til "Alle". Du har mulighed for at filtrere dato på forskellige måder:

Advanced filtering: Det er som I kender filtreringen fra webCRM's oversigter/rapporter, hvor man kan vælge nogle og/eller kriterier, samt "er", "er ikke" osv:

Basic filtering: Her vælger du en specifik dato, du gerne vil se data for.

Relative date: Dette filter kan du bruge hvis du har brug for at se en fremtidig eller forudgående periode.

Relative time: Dette filter bruges som ovenstående men på tid i stedet for dato.

Du kan reset dit filter ved at trykke på "viskelæderet i højre hjørne:

Adgangsbegrænsning

Som standard er Dashboards kun tilgængeligt for 99-brugere/administratorer. Hvis andre brugere i systemet skal have adgang til Dashboards, kan dette ændres på den enkelte adgangsniveau under Konfigurationer -> Hovedindstillinger -> Adgangsniveauer

Standard dashboards

Disse dashboards er standard og kan ikke skræddersyes udover dato-filtrering. Det er dog muligt at få bygget specifikke dashboards som tilkøb, som opsættes af vores konsulenter.

Hvis det er noget I er interesserede, så tag kontakt til webCRM's customer success på: csm_dk@efficy.com

Opdateringsfrekvens

Standard dashboards opdateres én gang i døgnet, hver nat. Hvis I har brug for, at dashboards opdateres i realtid kan det tilkøbes til jeres licens. Tal og grafer vil dermed blive opdateret ca. hver 5. minut.

Hvis det er noget I er interesserede, så tag kontakt til webCRM's customer success på: csm_dk@efficy.com

Du kan se mere om de forskellige dashboards/faner her: