Hjemmeadresse

Indstil en hjemmeadresse til hurtigt at kunne tilføje jeres adresse til møder

Opdateret over en uge siden

Når der oprettes møder i kalenderen er der mulighed for at tilføje hvilken adresse mødet afholdes på i feltet "Beliggenhed". Her kan du som standard vælge adressen på jeres kunde som er tilføjet til mødet, men i har også mulighed for at indstille jeres hjemmeadresse, så den nemt kan tilføjes.

For at indstille jeres hjemmeadresse skal du tilgå "Konfigurationer" -> "Hovedinstillinger" -> "Grundindstillinger", hvor der er felterne "Organisation adresse", "Organisation postnummer", "Organisation by", "Organisation region" og "Organisation land". Når de felter er blevet udfyldt vil det være muligt at vælge den adresse i feltet "Beliggenhed" på jeres møder.