Alle samlingerE-signatur
Visma Addo - send dokument til underskrift
Opdateret over en uge siden

Send dokument til underskrift

Når I bruger Visma Addo integrationen kan du alle steder der findes dokumenter i webCRM sende disse til underskrift gennem Visma Addo.

Dette kan gøres under Opsætning -> Skabeloner -> PDF skabeloner

1. Send dokument til underskrift

Gå til en entitet (pipeline, aktivitet eller andet sted) og opret/upload det dokument du ønsker underskrevet.

Klik så på Visma Addo ikonet i dokumentboksen og marker det/de dokument(er) der skal underskrives og klik på ✓:

Som standard er kontaktpersonen på entiteten sat som modtager og den aktuelle bruger som Afsender. Du kan tilføje andre modtagere fra organisationen eller du kan tilføje en ekstern mailadresse. I så fald vil du blive bedt om at udfylde personens navn, så det kan flettes ind i emailen der sendes om underskrift af dokumentet.

Vælg underskriftmetode (standard indstilles under konfiguration) og klik Send

Når dokumentet er sendt er det markeret med et ikon og status Afventer:

2. Modtage signerede dokumenter i webCRM

Når dokumentet er underskrevet af modtageren, bliver webCRM automatisk opdateret. Det originale dokument bliver markeret som underskrevet, og det underskrevne dokument bliver uploadet. Når du åbner det underskrevne dokument, har det et Visma Addo identifikationsnummer i siden og signaturen i bunden, og kan eksempelvis se således ud:

Udvalgte brugere vil modtage en mail fra Visma Addo når dokumentet er underskrevet, f.eks. den ansvarlige, afsenderen eller specifikke brugere. Det kan ændres under opsætning – kontakt venligst webCRM om dette.

3. Afvisning af underskrift

Hvis modtageren afviser at underskrive dokumentet, markeres det med et rødt kryds i webCRM.

Udvalgte brugere vil modtage en mail fra Visma Addo når et dokument bliver afvist, f.eks. den ansvarlige, afsenderen eller specifikke brugere.

4. Modtagerens oplevelse

Modtageren får en email med en skabelon defineret i Visma Addo (skabelonen der benyttes I webCRM kan vælges under opsætning). Eksempelvis:

Når modtageren klikker Underskriv kommer de til et overblik over dokumenter der kan underskrives:

Når modtageren klikker Underskriv dokument kommer en boks op, med den valgte underskriftmetode:

Derefter kan modtageren sende sin underskrift, eller vente og underskrive flere dokumenter:

Begrænsning på virksomhedsnavn er 36 karakterer, men hvis det er længere korter systemet det selv af, når den sender til Addo men beholder den fulde længde i webCRM

Efter at have underskrevet modtager brugeren en bekræftelsesmail, f.eks. som denne:

Vil du gerne vide mere? Så tag et kig på vores webinar med Visma Addo. Du kan se mere om integrationen og priser her.