Weblink - Søgning

Du kan oprette forskellige link som søger på ord fra felter i webCRM

Opdateret over en uge siden

I webCRM er det muligt at lave links, hvor den søger på ord fra webCRM felter. Det kan eksempelvis bruges til LinkedIn, hvor der kan laves en søgning direkte på den pågældende person eller organisation du får vist i webCRM.

Flet: URL/Link

I denne sektion kan du finde frem den kode som skal skrives for at søge efter ordet i et bestemt felt.

1. I Datatype vælger du den entitet som du vil finde et felt i - Eksempelvis Organisation, Person eller Møder

2. I Felt kan du vælge de forskellige felter som hører til den valgte entitet. På Organisation kan det eksemepelvis være navn eller adresse feltet

3. I Nummer får dui den kode som kan sættes ind i URL'en for at søge efter værdien i det valgte felt.

Opsætning af URL'en

I den følgende del af opsætningen er der tre områder Vis, Ledetekst og Link

1. Vis er den entitet som du ønsker at få det vist på. I det ovenstående eksempel bliver det vist på Organisation's billedet

2. Ledetekst kan du vælge den tekst som vises på ikonet inde på eksempelvis Organisation's billedet

3. Link er her der skal indsættes det ønskede link. I ovenstående eksempel er det https://www.google.dk/maps/place/, som er linket fra google, hvor den sidste del [11170] peger inde på feltet "Fuld adresse" på organisationen, og det flettes derfor ind i linket som søges på.

Eksempler

Sidst på siden ses forskellige eksempler på måder at opstille linket på, hvor den fletter forskellige felter ind i linket.

Disse eksempler er hovedsageligt vedrørende Google og Linkedin, da det er dem vi har fået forespørgsler på, men det kan ligesåvel være en facebook søgning eller opslag i CVR registret.

I det nedenstående eksempel har jeg lavet et weblink som laver en søgning på virksomhedsnavnet i CVR registret.

URL'en fra CVR har jeg fundet ved at gå til deres side, og lave en tilfældig søgning. Herefter tager jeg den første del af URL'en.

Herefter tilføjer jeg den ønskede felt - Organisation: Navn og kopier det fra Nummer ind i min URL.

Nu vil der være et ekstra ikon inde på organisationen, som åbner dette link.