Alle samlingerOversigterGenerelt
Slet data via en oversigt

Har du brug for at slette en række kunder, aktiviteter eller andet fra dit webCRM?

Opdateret over en uge siden

Hvis du gerne vil masseslette i webCRM, kan du gøre det via en oversigt.

Det er vigtigt du er meget opmærksom på hvilken type data, du vil slette. Hvis det er aktiviteter, skal du vælge datatype "Aktiviteter", hvis det er tilbud/pipeline skal du vælge datatype "Pipeline" osv..

Hvis du vælger "Organisationer" skal du være OBS på at du også sletter ALT der tilhører disse organisationer (kontaktpersoner, tilbud, ordrer, alt)!

I dette eksempel skal vi slette kunder/organisationer. Når du har givet oversigten et navn og valgt datatype, får du mulighed for at sætte en filtrering. Hvis du vil have en liste over alle organisationer, du har i systemet, lader du filteret stå tomt:

Ellers sætter du filtrering på, så du få listen over de kunder, der skal slettes, f.eks. en bestemt kundetype eller andet:

Derefter skal "Tillad avancerede handlinger" slås til under "Generel":

For at se rapporten/oversigten, skal du trykke på "Gem" og så "Rapport". Derefter kan du under "Aktioner" vælge "Slet resultat".

Vær igen opmærksom på, at hvis du har valt datatype Organisationer", så sletter du også ALT der tilhører disse organisationer.

OBS! DETTE VALG KAN IKKE FORTRYDES!