Alle samlingerAktiviteter
Aktiviteter: Opsætning og redigering

Her kan du få hjælp til at redigere i opsætningen af aktivitetsbilledet

Opdateret over en uge siden

Rediger opsætning - se også videoguide nederst på siden

Opsætning af aktivitetsbilledet kan ændres af en administrator. Det gøres ved at gå ind på en tilfældig aktivitet og trykke på "Aktioner" og så kan "Rediger opsætning" vælges.

Obs: Som almindelig bruger vil man kun kunne se "Kopi" og "Flyt" (evt. også "Slet" afhængig af adgangsniveau) under "Aktioner"

Standard tab

Systemet er sat til at vise "Aktivitetsloggen" som standard tab, da det er her, de fleste brugere arbejder.

Hvis man hellere vil have vist f.eks. "Detaljer" som det første, når man åbner en aktivitet, så kan det indstilles under "Standard tab" (husk at logge ud af webCRM og ind igen, før det træder i kraft):

Aktivitetstype

Hvis man arbejder med forskellige typer af aktiviteter, kan man vælge hvilken type, man vil ændre opsætningen for (det er ikke sikkert dette er aktiveret i jeres system):

Drag'n drop paneler: Sidebar og Detaljer

Nu har du mulighed for at trække de moduler ind, du gerne vil se på aktivitetens detaljeside. Sidens opsætning er delt op i hhv. "Sidebar" og "Detaljer".

"Sidebar" ligger længst til højre og her er det kun nogle af modulerne, der kan lægges ind, mens andre moduler kun kan lægges ind under "Detaljer":

Ved hvert modul kan der trykkes på blyanten, og så kan man redigere og tilføje felter, der skal vises i det modul:

Note: Hvis man har aktiveret "Individuel opsætning" på aktiviteter, kan man både lave en opsætning, der skal gemmes til sig selv og en, der skal gemmes til alle brugere.

Ellers vil du ikke se denne mulighed.

Individuel opsætning aktiveres under Hovedfunktioner (kræver admin rettigheder):

Videoguide