Alle samlingerDataimportDataimport fra Excel
Dataimport: Step 2 - Upload fil

Sådan uploader du din fil ved dataimport

Opdateret over en uge siden

Upload din datafil

For at tilgå Dataimport skal du klikke på tandhjulet øverst til højre og herefter klikke på Konfiguration → Dataimport.

For at opsætte en ny dataimport skal du klikke på Upload ny fil. På næste side finder du din fil ved at klikke på Gennemse og herefter Upload, når du har fundet den.

Når du har uploadet filen (begrænset til en størrelse på 10MB eller 50.000 linjer), bliver du bedt om at validere filen.

Bemærk: Hvis du har større filer end begrænsningen skal du opdele dataen i mindre filer.

Skærmbilledet viser en liste over Dataimporter, der tidligere er gennemført eller er under behandling.

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl - du skal dog være opmærksom på, at hjælp til dataimport foregår på konsulentbasis og er betalt support.