Alle samlingerDataimportDataimport fra Excel
Dataimport: Step 5 - Opret mode

Her kan du konfigurer, hvodan din data skal oprettes i webCRM

Opdateret over en uge siden

Opret mode

På denne fane kontrollerer du, hvordan importen tjekker efter dubletter, hvordan den skal håndtere blanke felter, og du specificerer også om du ønsker at oprette nye eller opdatere eksisterende data.

Du kan vælge mulighederne for hvert modul, du har valgt at importere data til, under Validér fanen.

Bemærk: Hver gang du laver ændringer i mulighederne på Validér eller Opret mode fanerne skal du gennemse Map data fanen og udfylde yderligere eller ændrede mapping som påkrævet.

Fra skærmbilledet ovenfor kan du se, hvordan parametrene sættes for hvert modul i vores eksempel: Organisationer, Personer og Aktiviteter.

Organisationer

Du kan vælge at identificere Organisationer unikt ved:

• Organisation navn + Divisionsnavn (standard)

• Organisation System ID

• Organisation navn + Divisionsnavn + Område

• Ethvert andet Brugerbestemt felt, der er defineret som Unikt under Brugerbestemte felter: Organisationer

Bemærk: Organisation System ID benyttes typisk ved data eksporteret fra webCRM, som opdateres uden for systemet. I det tilfælde vil Dataimporten opdatere eksisterende data ved at matche med det unikke ID.

Import mode er udfyldt og du kan vælge om du vil ignorere blanke felter eller ej.

Hvis du benytter Dataimport til at opdatere eksisterende data i andre moduler, f.eks. Tilbud, bør du vælge Opdater eksisterende, opret ny

Skærmbilledet vil opdateres og spørge hvilken værdi den skal Identificere unikt ved. Du har brug for en unik værdi i webCRM og i din datafil, for at importen vil lykkes efter hensigten.

Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl - du skal dog være opmærksom på, at hjælp til dataimport foregår på konsulentbasis og er betalt support.