Tilføj og rediger tilbudslinjer

Har I ikke en integration til et økonomi-system, som automatisk opdaterer jeres tilbudslinjer, så kan i gøre det manuelt.

Opdateret over en uge siden

I webCRM er det muligt at have tilbudslinjer, som gør det nemt at tilføje vare eller ydelser til et tilbud eller en ordre. Der er to måder at gøre det på, hvor man tilføjer/redigerer enkeltvis, eller lave en opdatering af mange tilbudslinjer på samme tid.

Tilgå tandhjulet øverst i højre hjørne, derefter "Konfigurationer" -> "Brugerbestemte felter" -> "Produkter".

Herunder skal der trykkes på "Tilbudslinjer - Koblede data".

Enkeltvis

Tilføj

Ved enkeltvis tilføjelse/opdatering trykkes der på "Liste / Rediger koblede data".

Her er der mulighed for at tilføje en ny tilbudslinje ved at trykke på knappen med det lille plus.

Her udfyldes de felter som er blevet sat op for tilbudslinjerne, og derefter trykkes der på "Gem".

Rediger

Når en tilbudslinje er blevet tilføjet vil det være muligt at redigere tilbudslinjen. Det gøres ved at trykke på den lille pen, som er til venstre på linjen.

Her kan der ændres i de felter som skal opdateres, og herefter trykkes der på "Gem", og den er nu opdateret.

Opdatering af flere tilbudslinjer

Tilgå din liste med tilbudslinjer ved at trykke på "Liste / Rediger koblede data".

Herefter trykkes der på "Download liste til excel".

Herefter kan du lave ændringer til de linjer som skal ændres, og tilføje flere linjer nedenfor de eksisterende. Filen skal herefter gemmes som en CSV fil.

OBS: Når der opdateres flere linjer skal dem som ikke ændres også indgå i listen, da alt data overskrives med den som uploades. Det vil sige at hvis der fjernes de linjer som ikke bliver ændret vil de ikke blive uploadet igen.

Når ændringer er lavet, updateret eksisterende eller tilføjet flere linjer, trykkes der ind på "Indsæt alle koblede data".

Her kan du trykke på knappen "Upload/overskriv", hvor du får mulighed for at uploade den gemte CSV fil, og tilbudslinjerne er nu updateret.

Alternativt kan der sættes data ind i tekstfeltet. Her skal der stå informationen om hver tilbudslinje stå på hver sin linje, og hvert datafelt skal være sepereret af et semikolon ( ; ).