Brugerbestemte felter - Organisationer

Læs mere om Brugerbestemte Felter under modulet Organisationer

Opdateret over en uge siden

Gå til Konfigurationer → Brugerbestemte felter → Organisationer. På alle moduler har du mulighed for at oprette 15 brugerbestemte felter. Felterne kan du selv opsætte som tjekbokse, lister eller noget helt tredje.

Ekstra Brugerbestemte felter

På skærmbilledet Brugerbestemte felter: Organisationer, kan du scrolle ned i bunden af de Brugerbestemte felter for at se en anden gruppe felter, der kun er tilgængelige for Organisationer.

Disse ekstrafelter kan bruges til Integration, Dataimport/-opdatering, Website integration mv.

De konfigureres på samme måde som andre Brugerbestemte felter og +Felter, men har forskellige muligheder inden for Typen af feltet.

Bemærk: Alle Brugerbestemte felter på Organisationer er Tekst/Numerisk.

Du skal vælge, hvilken type felt du ønsker:

• Valgfri

• Obligatorisk

• Unik

• Unik + Obligatorisk

Tilstanden for feltet kan enten være Standard eller Beskyttet. Læs vores guide om tilstand for felter her.

De andre muligheder for Position, Feltetiket og Instruktioner er præcis de samme som almindelige Brugerstemte felter og +Felter.

Et eksempel på brugen af disse felter er at lave en Unikt ID felt, der indeholder Organisations ID fra et andet system du også har dem i. Hvis du bruger API'et til at integrere, så data synkroniseres mellem systemerne, skal du have en Unikt ID at matche op imod, mellem de to applikationer.

Disse ekstra Brugerbestemte felter placeres i toppen af Organisationsvisningen, over almindelige brugerbestemte felter og +Felter.

Håndtering af dubletter under oprettelse af organisationer

Hvis du skriver et organisationsnavn, der allerede findes, vil systemet advare dig med en besked i toppen af skærmen og du vil ikke få lov til at oprette organisationen.

Som standard dublettjekker systemet ud fra Organisationsnavn + Divisionsnavn (hvis division er aktiveret). DU kan ændre dubletkriteriet ved at klikke på Tandhjulet øverst til højre Konfigurationer → Brugerbestemte felter → Organisationer og klikke på Dubletter i toppen af siden.

Vær opmærksom på at navnet skal være nøjagtig det samme for at der kommer en dubletadvarsel. Hvis du har behov for at oprette to organisationer med samme navn, men forskellige afdelinger kan du benytte divisions- eller stednavn i Division feltet.

F.eks. kan du oprette en ekstra webCRM organisation, ved at skrive UK i Division feltet. På den måde kan du nemt skelne mellem de to organisationer.

Du kan eksempelvis sætte systemet til at dobbeltjekke ud fra Organisationsnavn og Område (hvis område er aktiveret), for at hvert område kan have deres egne kundekort, for hver afdeling af en global organisation. Det gøres som nævnt ved at klikke på Tandhjulet øverst til højre Konfigurationer → Brugerbestemte felter → Organisationer og klikke på Dubletter i toppen af siden.

2. side felter

Denne funktion giver endnu et sæt felter specifikt for Organisationer, som vises på et separat skærmbillede, der kan navngives som ønsket. Denne 2. side vil fremgå som endnu et ikon på Hovedoversigten.

De mulige felter er 8 Tekstfelter, 8 Talfelter, 2 Datofelter og 2 Memofelter.

I dette eksempel har vi valgt at bruge Bisnode til disse felter: