Brugerbestemte felter - Personer

Sådan arbejder du med Brugerbestemte felter for Personer i webCRM

Opdateret over en uge siden

Gå til Konfigurationer → Brugerbestemte felter → Personer. På alle moduler har du mulighed for at oprette 15 brugerbestemte felter. Felterne kan du selv opsætte som tjekbokse, lister eller noget helt tredje.

Ekstra Brugerbestemte felter

På skærmbilledet Brugerbestemte felter: Personer, kan du scrolle ned i bunden af de Brugerbestemte felter og se en anden gruppe felter, der kun er tilgængelige for Personer. Disse felter er til tjekbokse, som for eksempel kunne være en markering for tilmeldig til nyhedsbrev. Endvidere er de designet til at hjælpe dig med at håndtere Personers interesserer og præferencer.

Du kan for eksempel vælge Tjekboks, tildele hvor på Personkortet feltet skal kunne ses, give feltet et navn og herefter en tilstand. For eksempel Nyhedsbrev, som skal stå øverst (position 1), og være en tjekboks.

Felterne vises i en speciel boks på Personen.

Dubletter

Som standard har du mulighed for at oprette Personer med et navn der allerede eksisterer. Det skyldes, at du godt kan kende to forskellige Personer med samme navn.

Der kan dog være situationer, hvor du ønsker at sikre, at der ikke oprettes dubletter blandt Personer. Det kan gøres ved at aktivere dublet-tjek på Personer, der ser på en kombination af fuldt navn, direkte telefonnummer, mobil nummer, e-mail eller titel.

Hvis du med denne konfiguration forsøger at oprette en ny Person med de samme detaljer, advarer systemet dig ved at vise en besked i toppen af skærmen, om at navnet allerede eksisterer.

Du kan vælge kriterierne ved at klikke på Tandhjulet øverst til højre Konfiguration → Brugerbestemte felter → Personer og derefter klikke Dubletter i toppen.