Alle samlingerMobil APP
Caller ID virker ikke på iPhone

Har du en nyere iPhone? Så er det ikke sikkert den understøtter Caller ID i app'en

Opdateret over en uge siden

Caller ID virker ikke på nyere iPhones, da de ikke har nok frie RAM til at køre app'en.

Grunden til det er, at iOS har en anden måde end Android at køre baggrundsapps på – den slukker ikke rigtigt for dem men har dem liggende i baggrunden i en mindre størrelse, så den hurtigere kan finde dem frem igen, hvilket også gør det almindelige brug hurtigere.

Problemet opstår, når iOS skal køre flere apps på samme tid, hvor ingen af dem kan reducere deres størrelse, for så er der ikke RAM nok, da den ikke kan dræbe nogle af de apps, der ligger i baggrunden.

Android derimod lukker apps helt ned oftere (hvilket gør, at de ikke åbner så hurtigt igen, som de gør på iPhone).

Ældre iPhones, som kører mere i stil med Android, kan stadig godt bruge denne feature, men især de nye iPhones, som bruger den nyere måde at håndtere baggrundsapps på, har problemer.

Vi er i vores Produktafdeling ved at kigge på helt at fjerne den feature fra app’en pga. udfordringerne på nye iPhones som beskrevet ovenfor, da Apple ikke længere udvikler eller understøtter denne feature.