Slet Brugerbestemte Felter
Opdateret over en uge siden

Skal du ikke længere bruge et Brugerbestemt Felt? Eller måske du skal bruge feltet til noget andet?

OBS: Før sletning af Brugerbestemte felter, anbefaler vi altid at trække en Oversigt over den entitet, hvor feltet befinder sig, for at sikre, at du ikke mister værdifuld data.

Gå til Konfiguration og herefter Brugerbestemte Felter, og vælg den entitet, hvor du ønsker at slette et Brugerbestemt Felt.

I Type drop-down listen, på det felt du gerne vil slette, skal du vælge den første mulighed ***Ikke benyttet***. Når du trykker Gem, vil feltet og al konfiguration af feltet, blive fjernet.

For at slette det data som var i feltet, skal du scrolle op til toppen af siden, og skrive ordet "Delete", som vist herunder:

Når du trykker på Gem efterfølgende, vil du ikke se nogen ændringer, men systemet vil tømme de slettede felter for data.

Nu er du klar til at genbruge feltet, og konfigurere det fra bunden.