Alle samlingerOversigterSpecifikt
Besked om udført eksport

Få en mail hver gang nogen eksporterer data i jeres system

Opdateret over en uge siden

Vil du orienteres hver gang der bliver foretaget en eksportering af data i jeres system? Følg med herunder, hvor vi gennemgår opsætningen af denne funktion.

OBS: Det er kun Brugere med adgangsniveau 99, som har mulighed for at gøre brug af funktionen.

Gå til Konfiguration --> Brugere og vælg den pågældende bruger, funktionen skal aktiveres hos.

Tryk på blyanten ud for den ønskede bruger.

Scroll ned på siden til feltet Send e-mail når der eksporteres en oversigt, og vælg Aktiveret. Scroll op til toppen af siden og tryk på Gem, for at gemme indstillingen.

Med denne funktion får du tilsendt en mail, hver gang en bruger eksporterer data fra oversigter i systemet. Du kan se den mail du modtager herunder: